fredag 29. mars 2013

slik lager du god kaffe



Med noen enkle triks kan du heve smaken på hjemmelaget kaffe til nye høyder
  • Bruk helt rent utstyr.
  • Bruk friskt, kaldt vann.
  • Bruk riktig malingsgrad i forhold til tilberedningsmetode.
  • Kaffe er en ferskvare. Når posen er åpnet bør den brukes i løpet av en ukes tid.
  • Bruk riktig mengde kaffe. Til filtermalt kaffe anbefaler vi gjerne 60-70 gram per liter vann. Det gir en fyldig kaffe. Måleskjeer får du gratis i de fleste dagligvarebutikker.
  • Server kaffen nylaget.
  • Husk at tilberedningstid og temperatur er avgjørende;
(Kilde: Norsk Kaffeinformasjon, kaffe.no)

Ikke glem at sluttproduktet aldri blir bedre en råvarene du bruker. Ferske kaffebønner fra www.kaffeelskeren.no gir alltid optimalt resultat uansett bryggemetode :o9

www.kaffeelskeren.no  - du kjenner det på smaken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar